Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pique keményen beszólt a Real Madridnak

Azok után, hogy a Királykupa hétvégi kosárlabda-döntőjét a Barcelona nyerte egy ponttal a Real Madrid ellen rendkívüli izgalmak közepette, az FC Barcelona labdarúgócsapatának rutinos védője, Gerard Pique alaposan beleállt a “királyiakba”, hogy a játékvezetőt és külső körülményeket mernek felelőssé tenni…

“Ugyanezt csinálják kosárlabdában, ugyanezt csinálják labdarúgásban, pedig azok után, ami a Wanda Metropolitanóban történt, jobban tennék, ha befognák a szájukat. Teljesen mindegy, hogy tévedtek-e a játékvezetők, egyébként is a Barcelona nyert volna, ezzel csak a diadalunkat próbálják kétségbe vonni”

– utalt ezzel arra, hogy a közelmúltbeli, Atlético Madrid elleni városi rangadón a Real Madrid 3-1-es győzelme sem volt mentes a játékvezetői tévedésektől, elég csak a “blancók” 16-oson kívül történt szabálytalanságért megadott 11-esére.

A rutinos hátvéd természetesen értékelte a Barca futballcsapatának Lyon elleni 0-0-s döntetlenjét is:

“Nehéz mérkőzés volt, összességében bizakodó vagyok a folytatást illetően, de nyilván többet kell tennünk a továbbjutásért. Voltak lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk betalálni, de biztos vagyok benne, hogy hazai pályán el fogjuk dönteni a magunk javára a párharcot. Régóta vagyok a csapatnál, egy-egy hosszú szezonban gyakran előfordul némi visszaesés február-március tájékán, de a hajrára ismét össze fogjuk szedni magunkat.”