Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rablók törtek be a korábbi Bayern sztár házába

Egykoron a Bayern Münchenben és a Manchester Cityben is megfordult a korábbi argentin válogatott, ma már csak tehetős nyugdíjasként számon tartott Martín Demichelis. A volt védőjátékos a spanyolországi Marbellán telepedett le gyermekeivel, és szemrevaló feleségével, most pedig komoly bajba kerültek.

A spanyol sajtó hírei szerint Demichelis hajnali három óra körül zajokra lett figyelmes, így feleségét, Evangelina Andersont az ágyban hagyva lebotorkált a lépcsőn. Az egykori kemény védő óriási meglepetést élt át: négy, maszkos-csuklyás ember rohant kifelé a házukból.

A rablási kísérlet állítólag nem járt komolyabb sikerrel, lévén szerencsére a bűnözők megijedtek a rájuk ordító argentintól. A rendőrség szerint a „szokásos” célpontra, azaz ékszerekre és készpénzre utaztak az éjszakai látogatók, akiknek egyelőre nem leltek a nyomára.

Az utóbbi időben ismét gyakoribbá váltak a sztárfocistákat érintő bűnesetek, reméljük, ez a rossz sorozat végre megszakad. Legutóbb az FC Barcelona januári igazolását, Kevin Prince-Boatenget fosztották meg értékeitől.