Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Jürgen Klopp tudja ki lesz a csapat edzője az új idényben!

Az angol futball egyik, ha nem a legnagyobb rangadóját rendezik vasárnap az Old Traffordon az MU és a Liverpool között. A vendégek menedzsere, Jürgen Klopp biztosan győzni szeretne Manchesterben, ám mint elmondta, nem lesz könnyű dolga csapatának. Különösen egy ember miatt nem!

(Kép: goal.com)

“A Manchester United nagyszerű sorozatban van. Ránk nézve ez különösen aggasztó lehet, viszont a szurkolóiknak ez briliáns érzés. “Úgy tűnik sikerült visszatérniük a Sir Alex által kijelölt útra, ezt ötvözve a modern futball jellemzőivel. “ – Kezdte gondolatmenetét a Liverpool menedzser.

“Örülök Solskjaer sikereinek. Számomra nem kérdés, hogy ő lesz a csapat menedzsere a következő idényben is. Visszatértek a helyes útra, így újra egy nagy csapatról beszélhetünk.” – Folytatta Klopp, majd a megbízott norvég menedzser szerinte vitathatatlan érdemeiről beszélt.

“Örülök Solskjaer sikereinek. Menedzserként mindannyiunknak szüksége van némi szerencsére. Emlékszem amikor én Mainzból Dortmundhoz kerültem, mindenki azt kifogásolta, hogy nincs nemzetközi tapasztalatom. Persze igazuk volt ebben, de mégis… Hogy mit akarok ezzel mondani? Az is igazi, hogy alapvetően Norvégiából az ember nem kerül a Manchester United kispadjára. Solskjaer viszont már most megmutatta a kvalitásait, és a szerencse is legjobbkor pártolt mellé. Számomra nem kérdés, hogy ő lesz a menedzser a következő idényben is. El tudja valaki képzelni, hogy ezek után nem kapja meg az esélyt? 100%-ig megérdemli!”