Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sanchezben már nem bíznak Manchesterben?!

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United jelenlegi menedzsere Ole Gunnar Solskjaer a hírek szerint minden hitét elvesztette Alexis Sanchezben. 

Ennek pedig a legújabb “jele”, hogy a klub korábbi legendája és jelenlegi edzője sürgettette két szélsőjének Anthony Martialnak és Jesse Lingardnak a sérülés utáni rehabilitációját.

A két sztár még a PSG elleni BL odavágón szenvedett izom sérülést és akkor még olyan diagnózis érkezett róluk, hogy minimum 2, de inkább 3 hét kihagyás vár rájuk, sőt több az is lehet, hogy a visszavágót is ki kell majd hagyniuk.

Na most úgy fest, hogy ezt a rehabilitációs folyamatot még jobban sikerült lerövidíteni, ugyanis a hírek szerint a Liverpool elleni vasárnapi rangadóra mindkét játékos készen áll. Tehát több mint valószínű, hogy Alexis Sanchez (ismételten) nem fog beférni a kezdőcsapatban, ami ezek szerint nem is akkor szívfájdalma Solskjaer menedzsernek.

Lassan már csak az a kérdés ez ügyben, hogy Sanchez mikor fog távozni, mert ezek szerint az ő ideje lejárt az Old Traffordon (is).