Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai az olasz sztárcsapatok célkeresztjében!

Ugyan a Red Bull Salzburgban is csak kiegészítőembernek számít egyelőre, a magyar utánpótlás egyik legnagyobb reménysége, Szoboszlai Dominik már a legnagyobb olasz klubok látókörébe is bekerült. Erről nyilatkozott a minap a fiatal középpályás ügynöke.

A nemzetközi hírfolyamba ugyan a Tuttomercatoweb tálalta a hírt, magát az érdekes információt egy Internazionele rajongói oldal hozta nyilvánosságra. Az Fcinternews.it készített egy rövid interjút Esterházy Mátyással, aki többek között Szoboszlai ügyeit is intézi.

Az EM Sports Consulting KFT. vezetője ugyan nem ismerte le, hogy akár a Juventus, akár az Inter hivatalosan érdeklődött volna legértékesebb mentoráltja iránt, azonban főleg utóbbi csapatról nyilatkozott nagyon szépen és sejtelmesen:

„Dominik egy nagyon kreatív középpályás, magas fizikai paraméterekkel, nagyszerű lövésekkel és kitűnő befejezésekkel. Személyes véleményem szerint hasonló stílust jelenít meg összehasonlítva, mint Sergej Milinkovic-Savic. Sok klub már régóta figyelemmel kíséri Szoboszlait, ami nyilvánvalóan nagyszerű dolog. De most csak a céljaira szabad összpontosítania, amit a Salzburggal szeretne elérni. Hogy tárgyaltam-e Dominikról az Interrel? A kék-feketék egy nagyszerű és történelmi klub, úgy gondolom, hogy sok mindent el fognak érni Giuseppe Marotta menedzserrel, akinek az érkezése hatalmas előrelépés volt. Egyébként túl korai lenne, hogy igazi megbeszéléseket folytassunk az ügyfelem jövőjéről.”

– nyilatkozta Szoboszlai ügynöke.

Szoboszlai Dominik jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes a Salzburggal, amellyel érdekelt az Európa-liga nyolcaddöntőjében.