Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kínkeservesen, de nyert a Juventus! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a Sinisa Mihajlovic vezette Bologna otthonában lépett pályára…

Nehezen, de begyűjtötte a három pontot a Bologna otthonában a listavezető Juventus. Bár Sinisa Mihajlovic tanítványai jócskán megnehezítették a zebrák dolgát, hiszen jó néhány veszélyesebb lehetőségük volt, de ezek rendre kimaradtak. A Juve egy hatalmas védelmi hiba után szerezte meg a vezetést és egyben a mindent eldöntő gólt, a 67. percben a csereként beállt Paulo Dybala volt eredményes a torinói alakulat részéről…

Bologna – Juventus 0-1 (0-0)
Gólszerzők:
ill. Dybala(67.)
Kiállítva:
– ill.

Bologna: Skorupski – Mbaye, Danilo, Helander, Dijks – Poli(Donsah 78.), Pulgar(Falcinelli 85.), Soriano – Edera(Orsolini 52.), Santander, Sansone. Menedzser: Sinisa Mihajlovic.

Juventus: Perin – De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro(Dybala 59.) – Bernardeschi(Chiellini 86.), Bentancur, Matuidi(Pjanic 78.) – Cancelo, Mandzukic, Cristiano Ronaldo. Menedzser: Massimiliano Allegri.

https://www.youtube.com/watch?v=Sa90-SYk-R4

További végeredmények:

Sassuolo – SPAL 1-1 (1-0)
Gólszerzők:
Peluso(43.) ill. Petagna(68., büntető)
Kiállítva:
Duncan(90+3.) ill. – 

Chievo – Genoa 0-0
Gólszerzők:
ill.
Kiállítva:
– ill.

Korábban játszották:

Véget ért a Sampdoria rossz sorozata, azaz zsinórban három vereséget követően ismét nyerni tudott Marco Giampaolo legénysége. A genovai klub a Cagliarit múlt felül, méghozzá Fabio Quagliarella góljával, a rutinos olasz támadó nagy gólsorozata az utóbbi hetekben megtört, de ezúttal ismét fontos találatot szerzett. A Samp gólfelelőse büntetőből volt eredményes egyébként. 

Sampdoria – Cagliari 1-0 (0-0)
Gólszerzők:
Quagliarella(66., büntető) ill.
Kiállítva:
ill.