Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: a Roma gólvágója pótolhatja Icardit

Nagy a káosz az Internazionale csapatánál. Mauro Icardi továbbra sem játszik vélt vagy valós okok miatt. Egy azonban biztos, hogy sok a pletyka az argentin sztár távozásával kapcsolatban. Állítólag már ki is nézték az utódját Milánóban.

Mauro Icardi kényes helyzetéről már sokat cikkeztünk, így inkább rá is térnénk mostani anyagunk főszereplőjére, Edin Dzekora. Ismert tény az Interrel kapcsolatban, hogy előszeretettel igazolnak argentin, illetve balkáni légiósokat. Már régóta erős vonulatot képez ez a tendencia a kék-feketék keretében. Utóbbiak közül jelenleg egy szlovén, illetve három horvát játékos teszi a képviseletet. Állítólag az ő kontingensüket erősítené a nyártól Dzeko.

A boszniai támadó már 2015 óta számít az AS Roma játékosának. Igaz, az első idényét csak kölcsönben töltötte a „Farkasoknál”, lévén előtte a Manchester Cityben próbált meg boldogulni. Dzeko a jövő hónapban már 33 éves lesz, de még így is a Roma egyik legfontosabb tagjának számít, Nem véletlen, hogy az elmúlt hetekben többször is úgy alakult, hogy még a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Persze a szerep nem ismeretlen számára, hiszen immár 99-seres válogatottként Bosznia-Hercegovina is így számít rá.

Dzeko jelenlegi szerződése a következő idény végéig érvényes a Romával, így akár azon se lepődnénk meg, ha az „öregező” Inter sikeresen meg tudna egyezni kiszemeltjével, és a fővárosiakkal. Tippünk szerint egy 20-25 millió eurós ajánlat akár már megértő fülekre is találhatna.