Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: „Messi a kezét adta nekem”

Kényszer szabadságát tölti Neymar a Paris Saint-Germainnél. A brazil támadó lábfejében ugyanaz a csont tört el, mint egy évvel ezelőtt, és aligha kerül vissza a pályára hamarabb, mint április. Így viszont sok ideje marad minden másra…

A világ egyik legértékesebb játékosaként Neymar minden szava, ha nem is aranyat, de minimum egy cikket ér. Így van ez most is, főleg, hogy egy olyan ritka témáról ejt szót, mint az FC Barcelona. Mint ismert, a 27 esztendős csillag 2017-ben több mint 200 millió euróért hagyta el a katalán sztárcsapatot, hogy aztán a PSG-vel próbálja meg megváltani a világot. Ez egyelőre csak hazai berkekben, azaz Franciaországban sikerült. A társaknak egyelőre nélküle kell küzdeniük a Bajnokok Ligájában.

Szóval mostanság hazájában rehabilitálódik Neymar. A 96-szoros brazil válogatott játékos a minap a Globo TV egyik műsorában volt vendég, ahol a Lionel Messivel való kapcsolatáról érdeklődtek. A Santos nevelése nagyon szimpatikusan nyilatkozott egykori csapattársáról:

„Őszintén? Nagyon nehéz Messiről beszélni, mert különleges volt Ő számomra a Barcelonánál. Ezt mindenkinek elmondom. Abban a pillanatban, amikor a szükségem volt a legnagyobb támogatásra a klubtól, és a világ legjobb játékosától, ő odajött. Odaadta a kezét, és azt mondta: >Gyere ide, itt vagyok, segítek.<.”

– büszkélkedett Neymar.

Lionel Messi a „szakításuk” óta is az FC Barcelona frontembere, ahogy tette ezt a hétvégén is.