Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Marcelo utódját a Real Madrid – sajtóhír

A jövőjéről már a sportigazgatóval is tárgyaló Marcelo távozása egyre valószínűbb a Real Madrid csapatától, sőt, egyes nemzetközi lapértesülések szerint a “királyi gárda” már a brazil utódját keresi, és meg is találta…

A TyC Sports jelentése szerint a Real Madrid kiszemeltje az elvágyódó brazil helyére az Ajax Amszterdam argentin bekkje, Nicolas Tagliafico lehet a nyári átigazolási időszakban, akinek személyében Santiago Solari vezetőedző honfitárssal erősítené meg a “blancók” játékoskeretét.

A 26 éves balhátvéd a 2012-2013-as idényben már játszott Spanyolországban, amikor 28 tétmeccsen szerepelt a másodosztályú Real Murciában, majd egy időre még visszatért hazájába az Independiente csapatához, hogy 2018. januárjában ismét belevágjon az európai kalandba az Ajax csapatánál.

A 2017 óta az argentin válogatottban is szereplő Tagliafico érkezése óta alapembernek számít a holland klubnál, sallangmentes játékával a Real Madrid testközelből is találkozhatott a közelmúltban a két csapat egymás elleni BL-nyolcaddöntőjén.