Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CONCACAF-BL: kettős győzelemmel negyeddöntős a New York Red Bulls, míg a Santos Laguna kettős kiütéssel! – videóval

Magyar idő szerint ma hajnalban is lebonyolítottak három mérkőzést az CONCACAF-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói közül. Pályán volt egy MLS-klub hazai környezetben, és házigazda volt két mexikói együttes is. A továbbjutásnak a hazai klubok örülhettek – a New York Red Bulls könnyedén, a Santos Laguna óriási kiütéssel, míg a Monterrey szűken jutott be a negyeddöntőbe!

A piros szerelésben játszó New York Red Bulls párharca visszavágóján így győzni tudott hazai pályán, így könnyedén jutott a CONCACAF-BL negyeddöntőjébe! (forrás: twitter.com/TheChampions)

Magyar idő szerint ma hajnalban is folytatódtak a CONCACAF-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőbeli küzdelmei a visszavágókkal.

USA-ban, és Mexikóban is útjára indult magyar idő szerint ma hajnalban a labda, amikor is a CONCACAF-Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcai közül több visszavágót is megrendeztek. Az MLS-ben, vagyis az észak-amerikai profiligában (amelynek új szezonja ezen a hétvégén rajtol) szereplő New York Red Bulls együttese a dominikai köztársaságbeli Club Deportivo Pantoja vendéglátója volt. Az odavágón idegenben könnyed, 2-0-s sikert aratott, így ezzel nagyot lépett a továbbjutás felé, és egyébként is a párharc toronymagas esélyese volt már a sorsolást követően is.

A visszavágón is könnyedén jutatta érvényre a papírformát az MLS-ben szereplő klub, amely 3-0-s sikert aratott hazai pályán, és már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert. Összesítésben így a New York-i klub 5-0-s eredménnyel jutott a negyeddöntőbe!

CONCACAF-Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó
New York Red Bulls (amerikai) – Club Deportivo Pantoja (dominikai) • 3-0 (2-0) | Tj.: New York Red Bulls, 5-0-s összesítéssel
Gólszerzők: Davis (27.), Royer (32. – büntetőből), Ivan (75.), ill.

VIDEÓ HAMAROSAN!


A Santos Laguna játékosai hazai pályán is kiütéssel nyertek, esélyt sem adva a párharc során ellenfelüknek! (forrás: twitter.com/ClubSantos)

Mexikóban ezzel egyidejűleg egy, majd később, magyar idő szerint hajnali 4 órakor még egy találkozót megrendeztek. Előbb a Santos Laguna ellenfele a hondurasi CD Marathon volt. A visszavágó ebben a párharcban lényegében csak formalitás volt, ugyanis idegenben kiütéses sikerrel hozta a papírformát a mexikói Santos Laguna, amely 6-2-es sikert aratott, és lényegében már továbbjutott!

Ennek ellenére a visszavágón sem kegyelmezett ellenfelének a mexikói együttes, amely újból kiütéssel győzött, méghozzá 5-0-ra! Így ez a párharc nagyon sima lett, ugyanis 11-2-es összesítéssel hozta a papírformát a Santos Laguna, amely ezzel szintén ott van a legjobb 8 között!

Santos Laguna (mexikói) – CD Marathon (hondurasi) • 5-0 (3-0) | Tj.: Santos Laguna, 11-2-es összesítéssel
Gólszerzők: Moreno (19.), Furth (22.), Rivas (31.), Aguirre (82.), De Buen (85. – büntetőből), ill.


Sanchez kései gólja továbbjutást ért a mexikói Monterrey számára (forrás: twitter.com/TheChampions)

Később, a Monterrey az El Salvador-i Alianza FC vendéglátója volt, és a hazaiak voltak az esélyesek, a párharc pedig nyitott volt, mert az odavágó 0-0-s eredménnyel zárult.

A hazai mexikói klub minden mutatóban sokkal jobb volt ellenfelénél, azonban az 51. percben nem tudta megszereznie az előnyt Sanchez tizenegyeséből, és a hajrára fordulva is még 0-0 volt az eredmény a visszavágón is! Végül ami Sancheznek a második félidő elején nem sikerült, az a végén összejött, ugyanis a 86. percben ugyancsak ő lőtte csapata második büntetőjét is, azt pedig sikerrel abszolválta, így ha szűken is, de győzött, és a papírformát hozva továbbjutott a Monterrey gárdája!

Monterrey (mexikói) – Alianza FC (salvadori) • 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Sanchez (86. – büntetőből), ill.


Korábban játszották

CONCACAF-Bajnokok Ligája, nyolcaddöntők, visszavágók

Houston Dynamo (amerikai) – Guastatoya (guatemalai) • 2-1 (0-0) | Tj.: Houston Dynamo, 3-1-es összesítéssel
Gólszerzők: Manotas (77., 85.), ill. Navarro (73.)

Toronto FC (kanadai) – Independiente (panamai) • 1-1 (1-0) | Tj.: Independiente, 5-1-es összesítéssel
Gólszerzők: Hamilton (19.), ill. Browne (67.)

Tigres (mexikói) – Sarprissa (Costa Rica-i) • 5-1 (4-1) | Tj.: Tigres, 5-2-es összesítéssel
Gólszerzők: David (15. – öngól), Valencia (25., 27., 61. – a másodikat büntetőből), Vargas (37.) ill. Torres (45.)

Holnapra virradóan még két párharc visszavágóját rendezik meg, és mindkettőben érdekelt egy-egy MLS-csapat. Egyikük a három magyar játékost is soraiban tudó Sporting Kansas City, amely simán nyert az odavágón, míg a másik az MLS címvédője, az Atlanta United, amely szintén idegenben kezdte meg a nyolcaddöntőt, és kikapott ugyan két góllal, de szerzett is egy a végén akár nagy fontossággal bíró találatot. Természetesen ezekről a találkozókról is beszámolunk!