Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: megvizsgálták Kane lefejelős mutatványát

Lassan nem is előre, hanem inkább a háta mögé kell nézegetnie a Tottenham Hotspur együttesének a Premier League tabellájának harmadik helyén. A „Sarkantyúsok” tegnap este a Chelsea otthonában kaptak ki, így gyakorlatilag végleg lemondhatnak a bajnoki címet érintő vágyaikról. Ráadásul majdnem bajba került a csapat gólgépe is.

Az FA fegyelmi bizottsága egy elővizsgálatot tartott ugyanis Harry Kane-nel kapcsolatban. A tegnapi Spurs-vereség alkalmával ugyanis az angol válogatott csapatkapitánya összeakaszkodott Cesar Azpilicuetaval. A „Kékek” „csékája” nem a legtökösebb játékosok közé tartozik, de természetesen nem vette jó néven a Kane-féle agresszív véleménycserét.

A Spurs-be a sérülését követően alig csak egy hete visszatért Kane azonban megúszta az esetet kiállítás nélkül. Mint utólag kiderült, a meccset vezető Andre Marriner játékvezető saját maga írta le a meccs utáni jelentésében, hogy látta az esetet. A rutinos sípmester szerint nem történt semmi kirívó az eset során, lévén alig tíz méterre állt a két felfokozott hangulatú játékostól.

Természetesen a londoniak és maga a játékos is megkönnyebbült, lévé Kane-nek a hétvégén nagyon fontos feladata lesz: gólt kell lőnie az Arsenal elleni városi rangadón.