Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs fél legnagyobb sztárja elvesztésétől – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben egyre hátrébb csúszó Tottenham háza táján attól kezdtek el tartani, hogy ha a londoni együttes ebben a szezonban sem nyer semmit, akkor jövőre lejáró szerződésű klasszisa nem marad tovább a csapatnál…

A Telegraph beszámolója értelmében a Tottenham játékosai attól félnek, hogy Harry Kane nem fogja meghosszabbítani 2020-ban lejáró szerződését, amennyiben a Spurs nem nyer trófeákat.

A PL-ben az elmúlt két vereségével a gárda a harmadik helyen szinte reménytelen távolságba került az első két helyezettől, az FA-kupától már korábban elbúcsúztak, a BL-ben pedig 3-0-s előnyből várhatják a Borussia Dortmund elleni nyolcaddöntő-visszavágót.

Kane korábban többször is annak adott hangot, hogy szeretne trófeákat nyerni, s korábban többek közt a Real Madrid csapatával boronálták őt össze, s könnyen lehet, hogy a nyári csatár-igazolás előtt álló “királyi gárda” ki fogja vetni a hálóját a tavalyi világbajnokság gólkirályára.

A Spurs egyébként szombaton, 13:30-tól újabb rangadót vívhat az angol bajnokságban, következő ellenfele ugyanis az Arsenal lesz.