Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casemiro: “A legfontosabb a továbbjutás!”

A blancók középpályása hosszabb interjút adott a brazil Esporte Interativonak – Ebből szemezgettünk.

(Kép: as.com)

Az Ajax elleni visszavágóról:

“Amszterdamban nem játszottunk jól, de mégis jól tudtuk menedzselni a meccset, és így jó eredményt értünk el. Tudjuk, hogy az Ajax képes nagyszerű teljesítményre, hiszen ezt már megmutatta idén is, a Bayern ellen. A legfontosabb számunkra az, hogy továbbjussunk, ezt szeretnének mindenképpen megvalósítani!”

Santiago Solariról:

“Nagyszerű menedzserekkel dolgozhattam a múltban. Mourinho, Ancelotti, Rafa Benítez, Zidane. Mindannyiuknak megvolt a saját személyisége. Zidane állt a legközelebb hozzánk. Az én kapcsolatom olyan volt vele, mint egy apa – fiú kapcsolat. Solari sokban hasonlít hozzá Roppant korrekt és fair módon áll mindenkihez, és a tőle telhető legjobbat akarja kihozni a csapatból.”

Julen Lopetegui kimaradt az előbbi felsorolásból (…):

“Kellemetlen és kínos szituáció volt, hogy távozni kellett. Ettől még remek edző, és egy nagyszerű személyiség. Az FC Portonál nagyon sokat segített nekem. Sajnos a Real Madridnál sokminden nem úgy működött, ahogyan annak kellett volna, de a futball már csak ilyen.”

Vinícius Juniorról:

“Már most megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos, és mennyi mindenben tud segíteni a csapatnak. A klubnál mindannyian bízunk benne, hiszen igazi sztárjátékos lehet belőle. Sok mindent kell még tanulnia, de látszik, hogy fogékony minderre. Három év múlva a világ legjobbja lehet!”