Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solari reagált a Mourinho érkezéséről szóló pletykákra

A ma esti Real Madrid – Ajax Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón Santiago Solari beszélt az esélyeikről, de egy felmerülő kérdés okán Jose Mourinhóról is mesélt. 

Forrás: Marca

Mostanában egyre többször merül fel pletyka szinten, hogy Jose Mourinho ismét átveszi a Real Madrid irányítását, sőt, a legutóbb elbukott El Clasico után néhány drukker is a portugál nevét skandálta a stadion előtt. A két elvesztett Barcelona elleni mérkőzés megingathatja a padot Santiago Solari alatt, lévén Julen Lopeteguit egy elvesztett, 5-0-ás Klasszikus után küldték el, de az argentin szakember egyáltalán nem aggódik a helye miatt. Az Ajax elleni BL-visszavágó előtti sajtótájékoztatón egy újságíró rá is kérdetett erről az edzőnél, aki nagyon viccesen reagált rá.

“Ennek a klubnak most és mindig is több udvarlója volt, mint például Julia Robertsnek.”

Solari szerint Mourinhót kell inkább megkérdezni erről, ő biztosan többet tudna elmondani a dologról. Emellett Cristiano Ronaldóról is beszélt, akiről ma Luka Modric is megszólalt, miszerint a Real Madridnak igenis hiányzik a portugál és a góljai. 

“Túl sokat beszélünk Cristiano Ronaldóról. Igen, ő egy élő legendája ennek a klubnak, és ezt a trófeaszekrényünk is szépen megmutatja, azonban, a mi játékosaiank is megpróbálják a legjobbjukat nyújtani. Valóban jobban szeretnénk támadni és több gólt szerezni, de ezt csak kemény munkával érhetjük el.”

A Real Madrid ma este, 21:00-kor fogadja az Ajaxot a Santiago Bernabeuban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján.