Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid – Juventus: balhátvéd csere a láthatáron!

A Don Balon legújabb híre szerint könnyen elképzelhető, hogy a Juventus és a Real Madrid együttese az előttünk álló nyáron baloldali védőt fog egymással cserélni. A két fél nem is kicsiben játszana, ugyanis itt Marcelo és Alex Sandro váltaná egymást.

Állítólag a Cristiano Ronaldo után vágyódó Marcelo nagyon-nagyon szeretne a Juventus-hoz igazolni, ám a Real Madrid csak akkor hajlandó elengedi az idén 31 éves védőt Torinóba, ha megfelelő utód jön a helyére. Úgy tudjuk, hogy a „Királyiak” megelégednének a Marcelohoz hasonlóan szintén brazil Alex Sandroval, aki hogy-hogy nem, pont a Juvéban játszik.

A Don Balon arról ír, hogy a 28 esztendős Sandro szívesen kipróbálná magát a Realban, ám a pletyka szerint csak akkor hajlandó, ha valóban igaznak bizonyul José Mourinho madridi visszatérése. Ami immár napok óta téma a sajtóban.

Marcelot 2022-ig, míg Alex Sandrot 2023-ig köti szerződés jelenlegi csapatához, a jövőbeni potenciál hosszútávon természetesen utóbbiban van, lévén három évvel mégiscsak fiatalabb a kollégájánál. Igaz, a Juventus-t tavaly sem zavarta, hogy ki kell adnia 100 millió eurót egy bizonyos 33 éves portugál támadóért…