Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “sz*r szezonunk van!”

A tegnapi BL-fiaskó után – teljes joggal – igencsak világvége hangulat uralkodott a Real Madrid háza táján, például a “királyi gárda” rutinos hátvédje is kendőzetlen őszinteséggel szólalt meg…

Az idegenbeli 2-1-es győzelem után a Real Madrid kedd este hazai környezetben szenvedett 4-1-es vereséget az Ajax gárdájától a Bajnokok Ligájában, ezzel az elmúlt három kiírás győztese hatalmas meglepetésre már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült a sorozattól. Nyilván Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane távozása után ez a gárda már most volt, mint amelyet az elmúlt években láthattunk, de ekkora blamára talán még az ellendrukkerek sem számították, nemhogy a Real hűséges szurkolói, akik most éppúgy csalódottak lehetnek, mint aminek Daniel Carvajal is hangot adott a visszavágót követő nyilatkozatában:

“Soha nem éreztem még magam ennyire rosszul, nem tudom megmagyarázni, hogy mit érzem. Soha nem könnyű megemészteni egymást követő két verséget a Barcelonától, ma mindenképpen javítani szerettünk volna, de nagyon rosszul sült el minden. Két hibából hamar 0-2 lett, majd hiába kezdtük jól a második félidőt, a harmadik góllal kicsináltak bennünket. Fiatal csapatunk van, melynek még sokat kell fejlődne, hosszútávon jók lehetünk és van kiút ebből a gödörből, de nem rejthetjük véka alá, hogy mennyire sz*r szezonunk van.”

A Real Madrid története során másodszor szenvedett ennyire súlyos vereséget hazai pályán európai kupameccsen (az első még a tavaly őszi CSZKA Moszkva elleni 0-3 volt), ill. 1995 és 2004 után harmadszor fordult elő a klub történetében, hogy zsinórban négy hazai fellépést veszítsen el, de először esett ki úgy egy európai kupapárharcban, hogy az első mérkőzést idegenben megnyerte.