Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético sztárjával erősítene a PSG – sajtóhír

Spanyolországi lapinformációk szerint a Bajnokok Ligájától már a nyolcaddöntőben búcsúzó Paris Saint-Germain csapata mindent megtenne nyáron az Atlético Madrid kiválóságának leigazolása érdekében…

A Marca riportja szerint a francia bajnoki címvédő és toronymagas listavezető Paris Saint-Germain csapata nyáron le szeretné igazolni az Atlético Madrid első számú kapusát, a szlovén válogatott klasszis Jan Oblakot.

A 26 éves kapus jelenlegi szerződése a 2020-2021-es idény végéig érvényes a spanyol fővárosi csapatnál, és a “Matracosok” hosszú távra szeretnék magukhoz láncolni nélkülözhetetlen alapemberüket 200 millió eurós kivásárlási árral. Oblak 2014-ben mindössze 16 millió euró ellenében került az Atléticóhoz a portugál Benficától, jelenlegi piaci értékét már 80 millió euróra tartja a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja.

A PSG már múlt nyáron érdeklődött Oblak szolgálatai iránt, akkor végül a klub nélküli Gianluigi Buffon leigazolása mellett döntöttek, arról pedig egyelőre nem szól a fáma, hogy a következő szezon végéig velük szerződésben álló olasz legenda és a tehetséges Alphonse Areolának mi lenne a sorsa, amennyiben esetlegesen tényleg összejönne Oblak szerződtetése.

És hogy miből jönne össze a pénz a sztárkapusra? A Real Madrid világrengető összeget ajánlott nekik Neymarért. RÉSZLETEK ITT!