Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: nem engedik vissza Manchesterbe az angol titánt

A Borussia Dortmund együttesénél a legújabb hírek szerint nagyon határozottak azt illetően, hogy milyen sorsot szánnak a klub angol válogatott csatárának, Jadon Sanchonak. Állítólag a 2000-es születésű játékos nem költözhet vissza Manchester városába.

A trinidadi szülőktől származó Sancho Londonban született, és a helyi Watfordnál nevelkedett 15 éves koráig. A „Darazsaknál” eltöltött évek után két szezonon keresztül tartozott a Manchester City kötelékéhez, ám veleszületett tehetsége ellenére, a fiatal kora miatt esélye sem volt megmutatnia magát a nagyok között. Azonban a mindig jó szeműnek számító Dortmundnál nagyon nagy potenciált láttak benne. 2017-ben majdnem 8 millió eurót fizettek Sanchoért a Ruhr-vidékiek.

A mostanra már stabil angol válogatottnak számító Sancho szerződése 2022-ig érvényes a Borussiaval, ám könnyen lehet, hogy nem tölti ki megállapodását.

Azonban egyelőre feleslegesnek tűnik az olyan klubok érdeklődése Sancho iránt, mint a Paris Saint-Germain, vagy a Manchester United. Értesüléseink szerint Michael Zorc sportigazgató határozottan kijelentette, hogy 19 éves gólvágó a következő idényt is sárga-fekete mezben fogja tölteni.