Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Érinthetetlen a Napoli sztárja – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a hatalmas nemzetközi érdeklődés ellenére az olasz bajnokságban (Serie A) második helyen álló Napoli csapata továbbra sem szándékozik eladni legnagyobb sztárját…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint továbbra sem eladó Lorenzo Insigne a Napoli csapatából, aki kizárólag nevelőegyesületében képzeli el a jövőjét – ahogyan azt a minap édesapja is megerősítette. Mint ismeretes, a közelmúltban a Liverpool és a Manchester City is érdeklődést tanúsított iránta.

A 27 éves Insigne gyermekkori álma volt, hogy a Napoliban játsszon, amely alacsony termete miatt sokáig úgy tűnt, hogy nem valósulhat meg (jelenleg is csak 163 cm magas), végül 2009-ben kötött profi szerződést az első csapattal, három szezonban kölcsönben szerepelt, 2012 óta viszont kirobbanthatatlan a Napoli keretéből és rendszerint kezdőcsapatából egyaránt.

Insigne a két évvel ezelőtti szezonban 20 góllal zárt, összességében pedig 76-szor volt eredményes a csapat színeiben, vagyis amennyiben további éveken át szolgálja hűségesen szeretett csapatát, hamarosan akár Diego Maradona (115) egykori, ill. Marek Hamsík jelenlegi (121) klubrekordját is megdöntheti.