Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Gálázott a Chelsea; Szoboszlai remekelt – VIDEÓK

Tegnap este két turnusban játszották le az Európa-liga nyolcaddöntők visszavágóit. A 18:55-ös adag több szempontból is érdekes. Például már délután ismert volt, hogy a Red Bull Salzburg együttesében a kezdőcsapat tagja lesz a magyar válogatott Szoboszlai Dominik is.

Dinamo Kijev – Chelsea 0-5
Valósággal elgázolta a Chelsea együttese az ukrán kirakatcsapatot. Sajnos a magyar válogatott frontembere, Kádár Tamás az egész védelem egyik leggyengébbje volt. A korábban a Newcastle Unitedben is megfordult védőnk jelentősen hozzájárult a tényhez, hogy Olivier Giroud az eddigi egyik legjobb produkcióját nyújtotta a Chelsea-ben. A világbajnok francia csatár mesterhármast gurított.

https://www.youtube.com/watch?v=a9Oxuzy4Zyc

RB Salzburg – Napoli 3-1
Sajnos hiába a már-már világraszólónak számító győzelem, az osztrák együttes kiesett a második számú európai kupasorozatból. Szoboszlai a mezőny egyik legjobbja volt, neve mellé egy gólpasszt adhattak a statisztikusok. A magyar tehetség jó eséllyel a kezdőcsapat tagja lehet a következő idénytől. Ugyan kevésen múlott, de a Napoli még messzire juthat az EL-ben.

https://www.youtube.com/watch?v=kmFc7fGC5S4

FK Krasznodar – Valencia 1-1
Nem született meglepetés a Valencia meccsén, amely az odavágót 2-1-re nyerte meg a Mestallában. Persze rögtön tegyük hozzá, hogy a hajráig a Krasznodar állt továbbjutásra, lévén Guedes csak a 93. percben, drámai körülmények között tudott egyenlíteni.

https://www.youtube.com/watch?v=7Al1RsfZ84I