Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nagyon bíznak Zidane kinevezésében!

Talán nem meglepő, hogy a Real Madridnál van több futballista is, aki örömmel üdvözli Zinedine Zidane kinevezését. Marcelo reakciójáról már írtunk, a következőkben Isco gondolatait ismerhetjük meg. 

(Kép: as.com)

A spanyol karmesterrel a madridi AS című sportnapilap beszélgetett hosszasan. Az interjú Zidane-ra vonatkozó részeit gyűjtöttük ki.

Mi jelent Zidane visszatérése Isconak?

“Mindannyian pontosan ismerjük őt. Játékosként egészen más szintet képviselt, mint a többiek, edzőként pedig megnyert mindent. Mindenki számára jó hír, hogy visszatért a Real Madridhoz. Úgy gondolom mindent elmond róla, hogy ebben, a klub számára nehéz időszakban vállalta a felkérést. Szereti a Real Madridot, és remélhetőleg vele visszatalálunk a sikerhez vezető útra.”

A Real Madrid tehát vissza fog vágni?

“A Real Madrid DNS-ében bele van kódolva a siker. Az elvárások nem is lehetnek mások, mint az, hogy újra trófeákat nyerjen a csapat. Ez most nagyon nem a mi évünk volt, viszont nem kérdés, hogy még erősebben fogunk visszatérni. Már most ezért dolgozunk!”

Milyen üzenetet küldene a szurkolóknak?

“Megpróbálunk minden hátralévő mérkőzésünkön győzni. Nagyon nem vagyunk kedvező helyzetbe na bajnoki címért folytatott versenyfutásban, de minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy csökkentsük a különbséget. Fordítanunk kell a szerencsénken, Zidane kinevezésével meg is tettük az első lépést. Szükségünk lesz a szurkolók maximális támogatására.”