Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bontott kínai klubjával az AC Milan egykori gólfelelőse – hivatalos

Az elmúlt napokban hivatalosan is bejelentették, hogy a brazil légiós, Alexandre Pato közös megegyezéssel szerződést bontott a kínai Szuperligában érdekelt klubcsapatával…

A még mindig csak 29 esztendős brazil támadó két idényt töltött el a Tianjian Quanjian csapatában, ám a mostani idény elején jobbnak látta, ha elhagyja a Távol-Keletet.

A téli átigazolási időszakban szóba került az AC Milan csapatánál az esetleges visszaigazolása, azonban erre a frigyre nem került sor, most azonban ismét felmerülhetnek a pletykák, hogy a Rossoneri mellett az egykor Chelsea-ben és a Villarrealban is megforduló brazil válogatott focista melyik európai csapat színeiben tűnhet fel legközelebb, de az általános vélekedés szerint a brazíliai hazatérésre lehet a legnagyobb esély.

Pato annak idején, 2007 és 2013 között 63 gólt szerzett az AC Milan színeiben 150 mérkőzésen, de utolsó két szezonjában már sorozatos sérülésekkel bajlódott, így végül továbbállt a csapattól. A legutóbbi két szezont a kínai szuperligában töltötte, ahol 17, ill. 14 találatot jegyzett idényeként.