Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca – ManUtd: Umtiti jövője is eldőlhet

Nagyon fontos párharcnak ígérkezik az FC Barcelona és a Manchester United közötti párharc, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A két topcsapat között akár egy játékos váltás is történhet a nyári szünetben, lévén a hírek szerint az angolok éppen a katalán klub egyik védőjével erősítenének.

Hiába tartozik a jobbak közé, hiába lehetne rá építeni és hiába világbajnok, mégis időről időre felmerül annak a lehetősége, hogy az FC Barcelona túlad Samuel Umtitin. A korábbi Lyon védő jól érzi magát a spanyol bajnokság címvédő listavezetőjénél, ám ő is tudja, hogy az illetékesek nem feltétlenül ragaszkodnak hozzá.

Már január óta ismert tény, hogy Frenkie de Jong az első érkező fecske az Ajaxtól, ám korántsem biztos, hogy az utolsó is. Állítólag jó barátja, a középső védő Matthijs de Ligt is a Barca kedvéért hagyhatja el Amszterdamot.

A 19 esztendős de Ligt érkezése pedig könnyen kiszoríthatja a csapatból Umtitit, lévén egyelőre megkérdőjelezhetetlen a klublegenda Gerard Piqué helye a kezdőtizenegyben. Ekkor jöhet a képbe a Manchester United, sőt a Mundo Deportivo szerint még a Manchester City is, akik egyaránt szívesen látnák a védelmükben a francia bekket.