Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Londonban ugrott élre a Liverpool – videó

Ahhoz képest, hogy a bajnoki címért van versenyben, egy nagyon érdekes és rossz sorozatot kívánt ma délután megszakítani a Liverpool. A „Vörösök” ugyanis január közepe óta nem nyertek idegenbeli meccset a Premier League-ben. Mellesleg Kloppéknak a héten összejött már egy fontos vendéggyőzelem.

Premier League 31. forduló
A Fulham szó szerint a tönk szélén táncol. Az elmúlt hat fordulót vereséggel „ünneplő” londoniak egy esetleges mai vereséggel már szinte megváltották volna az átszállójegyüket a Championshipbe. Ez a zakó pedig be is csúszott, így a Scott Parker irányította együttes alig két-három körre van a matematikailag is biztos kieséstől.

A BL-ben a Bayern München bravúrosan magabiztosan kiejtő Mersey-partiak ha erősen tartalékosan is, de elhozták a Craven Cottage-ről a három pontot. Pedig nem sokon múlott a Fulhamtől a meglepetés okozás. Az egész héten remeklő Sadio Mané korai vezető gólját a 74. percben éppen egy korábbi Liverpool-játékos, Ryan Babel egalizálta. A hajrára csereként beállt James Milner a 81. minutumban újra megszerezte a vezetést a vendégeknek, akik innen már nem engedtek ki.

A Liverpool kétpontos előnnyel, igaz egy meccsel többet játszva vezeti a Premier League táblázatát, a tegnap FA-kupa negyeddöntőben érdekelt Manchester City előtt.

Fulham – Liverpool 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Babel (74. perc), ill. Mané (26.), Milner (81.-büntetőből)

A meccs összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=R2xTOGAEv4o

A bajnokság állása: