Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: a MU legenda Ramsey döntését dicséri

Már hetekkel ezelőtt szerződést kötött egymással Aaron Ramsey és a Juventus. A walesi középpályás jelenlegi megállapodása lejár szeretett klubjával, az Arsenallal, a hosszabbításról pedig nem sikerült megegyezniük. Ramsey honfitársa, Ryan Giggs pedig most még szórt is egy kis sót a londoni szurkolók sebeibe.

Ryan Giggs még a Manchester United játékosaként is gyakran keserítette az Arsenal drukkerek életét, és bizony most aligha lett szimpatikusabb számukra. A walesi válogatott szövetségi kapitánya ugyanis üdvözölte, hogy egyik kedvenc alapembere a Juventus invitálására mondott igent.

„Láttuk, hogy miket ért el Gareth Bale a Tottenham elhagyásával. Ez egy nagyszerű élmény lesz Aaron számára. Egy nagy klubba megy, amely a legnagyobb Olaszországban. A Juventus a felépítését tekintve egy hihetetlen klub. Jól játszik, mert az Arsenal elhagyása pillanatnyilag nem befolyásolta őt.”

– dicsérte játékosát, a manchesteri legenda.

Ramsey és a walesi válogatott Magyarországgal egy Eb-selejtezős csoportban szerepel. Giggs tanítványai az első körben szabadnaposak (szerdán barátságos meccs Trinidad és Tobago ellen), majd a második fordulóban Szlovákiába látogatnak.