Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már jobban van a meccs közben összeeső Ospina – FOTÓ

Szörnyű esemény árnyékolta be a Napoli 4-2-es győzelmét az Udinese ellen vasárnap, mivel a hazaiak hálóőre, David Ospina a meccs közben összeesett, és hordágyon kellett levinni a pályáról. A kapus most feleségével üzent a szurkolóknak. 

Forrás: givemesport.com

A Napoli – Udinese olasz bajnoki mérkőzés első félidejében a vendégek játékosa, Ignacio Pussetto már nem tudta átugrani a kapujából kivetődő David Ospinát, és véletlenül fejbe rúgta. A kapust ezt követően percekig ápolták, és egy kötést is kapott a fejére, de folytatta a játékot. Nem sokkal később azonban Ospina összeesett, és egy időre az eszméletét is elvesztette. A játékost sokáig a pályán ápolták, de később hordágyon vitték le lélegeztetve, majd kórházba szállították, ahol egy CT-vizsgálat után kiderült, hogy valóban fejsérülést szenvedett a kolumbiai kapus.

Ospina felesége ma az Instagramon azonban üzent a szurkolóknak, hogy férje már jól van, és egy igazán aranyos képet is posztolt arról, hogy Ospina bekötött fejjel fekszik az ágyban gyerekeivel a karjában.

„Elmondhatom, hogy David sokkal jobban van. Már otthon vagyunk, meg is nyugodtunk kicist, és mot várjuk, hogy teljesen elmúljon az ijedtség.”