Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vinícius Junior: „A Barca többet fizetett volna, de a Real…”

Egy nagyon érdekes interjút közölt a Cadena Ser a Real Madrid egyik (nem sok van idén) remek színfoltjával, Vinícius Júniorral. A spanyol rádió a válogatott szünet miatti pihenőt kihasználva beszélgetett el a fiatal brazil szélsővel.

Vinícius Júnior tavaly nyáron érkezett a Real Madridhoz a Flamengotól, és éppen a 18. születésnapján alá is írt egy nagyon hosszú lejáratú, 2025-ig szóló szerződést. Azonban aligha meglepő, hogy az egyik legígéretesebb brazil tehetséget más klubok is szerették volna megszerezni.

„Tisztában voltam velem, hogy nagy európai klubok érdeklődnek érdeklődtek értem, amikor a dél-amerikai U17-es kontinens tornán játszottam. Azt mondtam magamnak, hogy minden csak hazugság, de aztán tájékoztattak, hogy ajánlatot kaptam a Real Madridtól és a Barcelonától. Az első ajánlat a barcelonai volt, csak aztán a Realé. Marcelo is 18 évesen jött a klubhoz, és ez segített nekem a döntésben. A legjobbat választottuk. Csak azt néztem, hogy mi lenne számomra a legjobb. Madridban akartam játszani és élni. A Barcelona ajánlata volt a jobb, de nem az alapján választottunk, hogy mit fogunk kapni. Marcelo és Casemiro beszéltek vele, sokat segítettek.”

– nyilatkozott Madrdiba igazolásának körülményeiről, a cseleslábú balszélső.