Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: „a Barcelona és a Juventus favorit”

José Mourinho a jelek szerint nagyon szószátyár formában volt az elmúlt napokban. A portugál sztáredző meglehetősen sokat elmélkedik a különböző média termékeknek. A France Press-szel készült interjújában a Bajnokok Ligájával kapcsolatban értekezett.

José Mourinho az ősz folyamán még érdekeltje is volt a Manchester United menedzsereként a BL-ben, azonban ex-klubja ugyan még mindig áll a legrangosabb európai klubsorozatban, ő már hónapok óta munkanélküliként tengődik. Egy kis pihenő persze nem árt a zaklatott lelkivilágú trénernek, ám egyelőre képtelen elszakadni a futballvilág mindennapjaitól.

A France Press-nek adott nyilatkozatában persze egyáltalán nem sorolta a „Vörös Ördögöket” a sorozat favoritjainak, inkább két másik gárdáról beszélt elismerően:

„Mindenki Cristiano Ronaldoról és Messiről beszél, de inkább a Juventus-ról és a Barcelonáról kellene. Edzőként kollektívákat kell elemezni: a Barcelona és a Juventus a finálé nagyszerű esélyesei. De az angol csapatok, de az Ajax és a Porto is rendelkeznek tehetséges és különleges játékosokkal.”

– latolgatta az esélyeket, a „Special One”.