Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi alaposan kifakadt a kritikusokra!

Lionel Messi a minap adott interjújában Cristiano Ronaldo mellett szót ejtett arról is, hogy mennyire megviselték őt a hazájában kapott kritikák, Argentínában ugyanis őt tartják felelősnek a válogatott gyengébb teljesítményéért…

Lionel Messi a minap interjút adott az argentin Club 947 rádiónak, s őszintén beszélt arról, mennyi csalódás és támadás érte az utóbbi években a válogatottnál.

Rengeteg hazugságot terjesztettek rólam, ami azért bosszant, mert az emberek elhiszik, amit hallanak. Feldühített, amikor azt állították, az édesapám állítja össze a válogatottat. A családom sokat szenvedett az alaptalan vádak miatt. Számos ismerősöm azt javasolta, ne térjek vissza a válogatotthoz, a fiam pedig kétségbeesve kérdezte, miért átkoznak engem annyian Argentínában.

Nem nagy élvezet ilyen környezetben futballozni. Nem hiszem, hogy állandóan azt kellene ismételgetnem, mennyire szeretem a válogatottat. Aki az ellenkezőjét állítja, higgyen, amit akar. Ha nem akarnék, nem lennék már válogatott, senki sem kötelezett rá, de szeretnék valamit nyerni Argentínával.

A világbajnokság hatalmas csalódás volt, az elejétől kezdve rosszul alakult a torna. A válogatott történetének legnagyobb bukása lett volna, ha már a csoportkörben kiesünk. A világbajnokság után bezárkóztam, csak a családommal foglalkoztam, és próbáltam elszigetelni magam minden mástól…”

A válogatottbeli visszatérése alkalmával Lionel Messi megsérült a válogatottban, az argentinok pedig a Venezuela elleni vereséggel és a Marokkó elleni győzelemmel készültek a nyári Copa Americára a napokban.