Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ha Pogba jönni akar, miért ne jöhetne?”

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane nem kizárt, hogy a nyáron valóban megpróbálja majd megszerezni Paul Pogbát. Zidane legutóbbi szavait az MUklasszisáról ugyanis könnyen félre is lehet értelmezni…

(Kép: as.com)

“Személyesen ismerem Pogbát, és nincs abban talán semmi meglepő, hogy kedvelem a játékát. Egy olyan játékos, aki a különbséget jelentheti. Kevés olyan futballista van, aki annyi pluszt tud adni a csapatának, mint Pogba.” – Kezdte gondolatmenetét a blancók trénere.

“Az a játékos, aki pontosan tudja, hogyan kell támadni és védekezni, pontosan érti ezt a játékot. Most viszont nem az én csapatomban játszik. A Untied futballistája. Tudom hogy beszélt a Real Madridról. Talán majd ha kellő tapasztalatot gyűjtött, úgy érzi távozni kell,  egyszer elhagyj a Unitedet. Majd akkor érdemes visszatérni rá és a Real Madridra… Viszont ha egyszer tényleg a Real Madridba szeretne igazolni, miért ne tehetné meg?!” – Tette még hozzá Zidane, vélhetően felerősítve a Pogba és a Real Madrid házasságáról szóló híreszteléseket.