Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: úgy tűnik Lucasra van igény, Kroosra már nincs

Nem kérdés, hogy a Real Madrid csapnivaló szezont fut, ez viszont még nem magyarázza, miként képesek ilyen rosszul megélni a kudarcokat Spanyolországban. Vagy épp ők látják jól?

Aki rendszeresen követi a spanyol sportsajtót, az valószínűleg tapasztalta már, milyen nehezen képesek arrafelé megemészteni a sikereket/vereségeket. Egy elszalasztott győzelem után azonnal téma lesz az edzőkérdés a Real Madrid, vagy a Barcelona esetében; játékosfronton pedig Asensio náluk már évek óta Aranylabda-esélyes évi 4-5 igazán jó meccsel. Ezúttal a drukkerek mutatták meg: egészen egyedi látásmódjuk van a Real helyzetével kapcsolatban.

A Twitteren Lucas Navarrete – egy újságíró – tette közzé az egyik sportműsorban (El Chiringuito) meghirdetett szavazás végeredményét. Arra voltak kíváncsiak, hogy a Real adott játékosainak menniük kéne, vagy inkább maradjanak a klubnál. A mostanában rengeteg kritikát kapó Toni Kroos például nem volt túl népszerű: 88% gondolta úgy, hogy nincs maradása a Blancóknál. Érdekes viszont az idén meglepően sok lehetőséget kapó Lucas Vazquez megítélése, aki viszont a visszafogott mutatói ellenére továbbra is élvezi a támogatást – őt közel 65% tartaná meg.

Mindenki döntse el, hogy ezek megőrültek, vagy valójában tényleg ez lenne a helyes tennivaló. Mi csak Navarrete reakcióját hagynánk itt: nincsenek szavak.