Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea csillagát akarja az RB Leipzig! – sajtóhír

A Football Insider információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig szeretné leigazolni a Chelsea ifjú támadóját, Tammy Abrahamot, aki jelenleg az Aston Villában futballozik kölcsönben…

A Football Insider értesülései alapján az RB Leizpig 30 millió fontot készül felajánlani az Aston Villát kölcsönben erősítő Tammy Abraham játékjogáért. Az ifjú angol támadó Timo Werner helyére érkezhet, aki iránt a hírek szerint jó néhány csapat érdeklődik. Abraham remek teljesítményt nyújt az angol másodosztályban, bár korábban a Bristol Cityben is bizonyította tehetségét. Minden bizonnyal a Chelsea a már említett összeg ellenében nem gördítene akadályt a távozása elé. 

Ahogy említettük, Tammy Abraham remek teljesítményt nyújt az aktuális idényben az Aston Villa színeiben. A 21 esztendős támadó a bajnokságban ez idáig 34 találkozón 23 alkalommal volt eredményes. A Bristol Cityben a 2016/2017-es szezonban 41 mérkőzésen szerzett ennyi gólt összesen. Az előző kiírás során a Swansea Cityben bizonyíthatott. Az idény elején stabil kezdőnek számított, s emellett rúgott is jó néhány gólt. A szezon második felére azonban a háttérbe szorult, s emellett a walesi klub búcsúzott a Premier League-ből. Összesen 5 találatig jutott a bajnokságban.