Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Drogba szerint az MU-nak nem csak a Barca ellen van esélye!

Az angol futballt jól ismerő korábbi Chelsea-legenda, Didier Drogba szerint a Manchester Unitedet hiba lenne leírni a Bajnokok Ligájában. Az elefántcsontparti kiválóság meg is indokolta, hogy miért is gondolja így.

(Kép: goal.com)

Drogba szerint az MU képes lehet megismételni azt, amit a Cheslea tett egy hasonlóan kaotikus szezon végén, 2012-ben, az André Villas-Boast váltó Roberto Di Matteoval a fedélzeten (a londoni kékek a Bayern München ellen tizenegyesekkel megnyert döntőben értek révben az elitsorozatban, mindenki legnagyobb meglepetésére – a szerk.).

“Gondolta volna valaki is, hogy mi megnyerjük a BL-t 2012-ben? Nem hinném. Ha valaki, pontosabban egy klub képes hasonlót elérni az a Manchester United!” – Idézi Drogbát a goal.com.

“Amit a PSG ellen láttam tőlük az egyszerűen hihetetlen volt. Meg volt bennük az eltökéltség, a minőség! Van egy olyan menedzserük, aki játékosként már megnyerte a sorozatot, pontosan tudja mi kell a sikerhez. Ráadásul egy olyan menedzserről beszélünk, aki a Manchester Unitedet is tökéletesen ismeri! Solskjaer tudja milyen a szenvedély, a motiváltság, mindent tud a klubról. A játékosok láthatóan respektálják. Pontosan ez játszódott le is Di Matteo kinevezése után.” – Így a korábbi klasszis csatár.

“Nem akarok messzire menni az összehasonlításban. Az viszont kétségtelen, hogy Párizsban, egy olyan helyen nyertek, ahol senki nem számított tőlük győzelemre és ezzel a továbbjutásra. Ez hatalmas erőt adhat nekik!” – Tette még hozzá Drogba.