Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: idegenben nyert a Chelsea és a Valencia! – videóval

Előnyből várhatja a visszavágót az Európa-liga negyeddöntőjében a Chelsea és a Valencia! Maurizio Sarri legénysége a Slavia Praha, míg Marcelino tanítványai a Villarreal vendégeként tudtak győzni…

A hosszabbításban szerzett magabiztos előnyt a visszavágóra a Valencia a Villarreal vendégeként! A vezetést nagyon gyorsan megszerezte Marcelino legénysége. A 6. percben Dani Parejo végezhetett el büntetőt, amit Fernandez védett, majd a kipattanót Guedes gólra váltotta. A Villarreal még a félidőben egyenlíteni tudott, a 36. minutumban Santi Cazorla tizenegyesből volt eredményes. A fordulást követően két komoly helyzetet is kialakítottak a hazaiak, ám ezek kimaradtak. A kihagyott ziccerek megbosszulták önmagukat, s a ráadásban a Valencia behúzta a mérkőzést. A 90+1. percben Wass révén került újra előnyben a vendég gárda, míg a 90+4. minutumban Guedes vette be ismételten az ellenfél kapuját! 

Villarreal – Valencia 1-3 (1-1)
G.:
Cazorla(36., büntető) ill. Guedes(6., 90+4.), Wass(90+1.)

https://www.youtube.com/watch?v=0GLFcwpa3F4

A véghajrában húzta be a Maurizio Sarri vezette Chelsea a Slavia Praha elleni odavágót! A prágai együttes a londoni gárda ellen bebizonyította, nem szerencsével ejtette ki az előző körben a Sevillát az Európa-ligában. Komolyabb helyzetek mindkét csapat előtt adódtak, de a Slavia inkább a második félidőben tudott igazán felnőni a Chelsea szintjére. A hazaiak balszerencséjére azonban Kepa két bravúrt is bemutatott, így a gól elmaradt. Sarri tanítványai szintén elpuskáztak néhány ígéretesebb ziccert, ám a prágaiakkal ellentétben ők az egyiket gólra tudták váltani. A 86. percben Willian remek beívelését követően Marco Alonso fejelt a Slavia kapujába! Ez az egy találat pedig elég is lett a Chelsea sikeréhez, azaz visszavágót előnyből várhatják a londoni kékek! 

Slavia Praha – Chelsea 0-1 (0-0)
G.:
ill. Marcos Alonso(86.)

https://www.youtube.com/watch?v=alYELvD_I48