Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Ádám csapattársát igazolta le az LA Galaxy – HIVATALOS

Igazi sztárvédőt igazolt tegnap a 2019-es idényt végre jól kezdő Los Angeles Galaxy együttese. Az MLS rekordbajnokát választotta ugyanis új klubjának a costa ricai válogatott alapembere, Giancarlo González.

A 31. életévében járó védő második alkalommal próbálja ki magát a Major League Soccerben. Először a Columbus Crew-nál igyekezett berobbanni, ém pár hónap után nem tartották rá igényt. Igaz, talán ez volt a ma már 76-szoros válogatott González szerencséje, lévén ezután majdnem öt évet töltött el a Serie A-ban. Előbb a Palermoban játszhatott, majd egészen idáig a Bologna alkalmazásában állt. Utóbbiban a hangadók közé tartozott, még a csapatkapitányi karszalagot is viselhette. Bár idén már csak kiegészítőembernek számított a Nagy Ádámot is foglalkoztató klubnál.

Zlatan Ibrahimovic-ék mellett már természetesen nem jutott González számára kiemelt hely a fizetési listán, ám alighanem a plafonbért kapja majd meg. Arról nincs információnk, hogy a Galaxy milyen időtartamú szerződést íratott alá a costa ricai bekkel.