Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az AC Milan nyerte a forduló rangadóját! – videóval

Rangadó került megrendezésre az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában, hiszen a Gennaro Gattuso által irányított AC Milan a Simone Inzaghi vezette S.S. Laziot látta vendégül…

Rangadót és egyben nagyon fontos mérkőzést nyert az AC Milan a rivális Lazióval szemben! A mérkőzést jobban kezdte a vendég együttes, hiszen már a 3. percben hatalmas lehetőség előtt adódott Immobile előtt. Az olasz támadó közeli lövését azonban Pepe Reina hatalmas bravúrral védeni tudta. A 21. minutumban Immobile passzát követően Correa került komoly helyzetbe, amit az argentin támadó végül a léc fölé bombázott. A félidő végéhez közeledve az AC Milan előtt is adódtak már ziccerek, de ezeket nem tudták kihasználni Gattuso tanítványai. Az első játékrészben tehát nem született gól, így a csapatok 0-0-ás állásról várhatták a folytatást! 

A fordulást követően megtört a Lazio lendülete, míg az AC Milan fölénybe került a vendégekhez képest, s ez helyzetekben is megmutatkozott, de ami fontosabb, gólban is. A 76. percben Acerbi teljesen vétlenül ért kézzel a labdához, amit a játékvezető először büntetőnek ítélt, majd a VAR segítségével megváltoztatta döntését. Két minutummal később viszont már jogos ítélet született, a tizenegyest Kessié váltotta gólra, s szerezte meg egyben a vezetést csapatának! A véghajrában akadtak még lehetőségek a Milan előtt, de ezeket már nem tudták kihasználni. A második játékrész alapján megérdemelten nyert a Rossoneri, s a három pontnak köszönhetően Gennaro Gattuso legénysége továbbra is tartja 4. helyét a bajnokságban!

AC Milan – S.S. Lazio 1-0 (0-0)
Helyszín:
San Siro, Milánó; Vezette: G. Rossi
Gólszerzők: Kessié(79., büntető) ill.
Kiállítva:
ill.

AC Milan: Reina – Calabria(Laxalt 67.), Musacchio, Romagnoli(Zapata 68.), Rodriguez – Kessié, Bakayoko, Calhanoglu – Suso, Piatek(Cutrone 84.), Borini. Menedzser: Gennaro Gattuso. 

S.S Lazio: Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Bastos(Parolo 81.) – Romulo, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic(Durmisi 75.) – Correa(Caicedo 47.), Immobile. Menedzser: Simone Inzaghi. 

Videó hamarosan…