Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eriksen: “Én vagyok a világon a legszerencsésebb ember…”

A Spurs játékosa azt hitte, hogy kiejtette csapatát a Bajnokok Ligájából, de megúszta…


A Tottenham középpályása, Christian Eriksen a mérkőzés után nyilatkozva elmondta, hogy eladott labdája után azt hitte vége mindennek, és miatta hullik ki a BL-ből csapata, de a videóbíró megmentette. Mint tudjuk, a Spurs elképesztő összecsapáson kikapott 4-3-ra a Manchester Citytől a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, de idegenben lőtt góljainak köszönhetően bejutott a legjobb négy közé. A mérkőzés utolsó pillanataiban Eriksen eladott egy labdát, amiből Sterling gólt rúgott, és másfél percig Eriksen a legpechesebb embernek mondhatta magát, ám akkor jött a VAR és megmentette, így óriásit fordult vele a világ pillanatok alatt.

“Én vagyok a világon a legszerencsésebb ember jelen pillanatban. Azt hittem, hogy mindennek vége, de mindent egybevéve ez egy igazán szórakoztató mérkőzés volt. Mintha egy hullámvasúton ültünk volna. Rengeteg lehetőséget hagytunk nekik, de ők is nekünk, így egy eléggé érdekes találkozó alakult ki. A mai nap után egy kicsit lenyugodhatunk, habár érdekes lesz három nap múlva ellenük játszani ebben a stadionban” – nyilatkozta a lefújást követően a dán középpályás.

A Manchester City és a Tottenham szombaton 13:30-kor vívnak újabb fontos csatát, Guardioláéknak a bajnoki címért folytatott harc miatt szükséges a 3 pont, míg Pochettinóéknak a Bajnokok Ligája indulás miatt. Azonban, ha a Spurs megnyeri Bajnokok Ligáját, úgy helyezésük lényegtelen lesz a Premier League-ben. Azonban ehhez még először túl kell jutni elődöntős ellenfelükön, az Ajaxon.