Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: meccsre indultak, alaposan benézték a célállomást

A csütörtöki napon bonyolították le az Európa-liga negyeddöntőinek visszavágóit, amely keretein belül a Benfica csapata az Eintracht Frankfurt otthonában vendégszerepelt, erre a mérkőzésre utazott (volna) el két portugál szurkoló is…

Szenzációs sztori járta be a csütörtöki napon az internetet, Álvaro Oliveira és a barátja ugyanis több mint 16 órát vezetett, hogy Lisszabonból Frankfurtba érjen, hogy a helyszínről szurkolhasson a Benfica továbbjutásáért. Csakhogy a két portugál szurkoló az Eintracht otthona, Frankfurt am Main helyett a 600 kilométerrel keletebbre fekvő, egykori kelet-németországi Frankfurtba (Oder) utaztak.

Csütörtök délután Álvaró büszkén posztolta a fenti képet Frankfurt várostáblájánál, mire a barátai finoman jelezték neki, hogy másik városba tévedt… Ráadásul a helyes célállomáshoz sokkal kevesebbet kellett utaznia, és útja során el is kellett haladnia a “nagy” Frankfurt közelében, hogy eljusson a német-lengyel határon fekvő városig.

A portugál fanatikus a fiaskót a navigációs alkalmazásra fogta, de alighanem ő is jobban utána járhatott volna, hogy hová is utazik szeretett csapata.