Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp keményen beszólt a MU-nak

Az angol bajnoki címért a Liverpool és a Manchester City csapata folytat versenyfutást, utóbbi pedig a szerdai napon a városi rivális Manchester United együttese ellen pótolja be a korábban elhalasztott rangadót, mely kapcsán a “Vörösök” menedzserét kérdezték…

Jürgen Klopp a Sky Sports kérdésére igencsak viccesen, trollkodva felelt, amikor a manchesteri derbi esélyeiről érdeklődtek nála:

„A manchesteri derbi egy olyan mérkőzés, amelyet nem befolyásolhatunk. És úgy tűnik, a Manchester United sincs abban a helyzetben… Mi is lett a végeredmény az Everton ellen? 3–0, 4–0?”

Az Everton 4-0-s csapást mért legutóbb a Manchester United csapatára, és elég gyenge formában muzsikál az elmúlt hetekben, hiszen Ole Gunnar Solskjaer csapata az utolsó nyolc mérkőzéséből hatot elveszített. Ezúttal pedig még Klopp is beléjük rúgott egyet, de lehet hogy éppen a német beszólása fogja jobb teljesítményre sarkallni a “Vörös Ördögöket”?!

A Pool jelenleg két ponttal előzi meg a Premier League élén a City-t, ám amíg Szalahéknak már csak három, Guardiola brigádjának még négy mérkőzésen van hátra az idei bajnoki szezonból, beleértve a szerdai, United elleni pótlást.