Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saját játékosa szólt be Dárdainak

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Dárdai Pál a nyártól már nem a Hertha BSC felnőtt csapatának edzője. A csapat szlovák csatára, Ondrej Duda a nyarat nem várta meg, és már most elmondta, hogy mit nem szeretett a magyar szakemberben.

Forrás: bz-berlin.de

A Hertha a hétvégén megszakította a több meccse tartó vereségi sorozatát, és döntetlent ért el a Hannover ellen. Ez azonban már nem számít Dárdai Pál munkájának szempontjából, mivel kedden bejelentették, hogy a nyáron távozik az edzői posztról. 

A távozásról megszólaltak a játékosok is, azonban Ondrej Duda egy kicsit túl őszinte is volt Berliner Morgenpostnak, amikor a magyar szakemberről kérdezték, és a kommunikációját kifogásolta:

“Nekem személy szerint nem volt egyszerű vele a közös munka, talán az volt a baj, hogy ahogy elmagyarázta a dolgokat, az nem volt az ideális a számomra. Ettől függetlenül, tudja, hogy mit csinál, és rengeteget is tanultam tőle, például a mentalitás terén.”

Dárdai azt mondta, hogy most egy évig szeretne pihenni, és meghallgatni az ajánlatokat, viszont a Hertha visszavárja, mert a 2020-tól az utánpótlásképzésben szerepet szánnak neki.