Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Marseille kiválóságát akarja az AS Roma! – sajtóhír

A Telefoot értesülései alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma szeretné leigazolni az Olympique de Marseille világbajnok támadóját, Florian Thauvint…

A Telefoot információi szerint az Olympique de Marseille kiválósága, Florian Thauvin az AS Roma egyik legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási időszakra. A farkasok állítólag 38 millió fontnak megfelelő összeget sem sajnálnák érte. Az aktuális idény alapján ráférne a minőségi erősítés a fővárosi alakulatra. Bár Florian Thauvin nem éppen élete legjobb szezonját futja, de tehetségét, képességeit már többször is bizonyította. 

Florian Thauvin a 2018/2019-es kiírás folyamán ez idáig minden frontot egybe véve 34 mérkőzésen lépett pályára a Marseille színeiben, melyek során 15 találatot és 10 gólpasszt jegyzett. A szerződése egyébként 2021-ig köti a neves francia gárdához. Thauvin korábban a megfordult a Premier League-ben a Newcastle United tagjaként, de a csúnyán megbukott, így fél év után túl is adtak rajta a szarkák.