Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba arra kéri az MU-t, hadd tárgyaljon más csapatokkal is – sajtóhír

Egyre több hír jelenik meg a sportsajtóban arról, hogy Paul Pogba a nyáron távozik a Manchester Unitedből. A legtöbbször a Real Madrid hozták fel vele kapcsolatban, és most angol sajtóértesülések szerint maga a játékos kérte azt, hogy hadd tárgyaljon a spanyolokkal. 

Zinedine Zidane and Paul Pogba

Forrás: Marca

A francia L’Equipe már egyértelműen lehozta azt a hírt, miszerint Paul Pogba a nyáron mindenképp el akarja hagyni a Manchester Unitedet. Az angol The Times információjuk szerint pedig a francia középpályás maga kérte, hogy engedjék tárgyalni más csapatokkal, különösen a Real Madriddal.

A királyiak vezetőedzője, Zinedine Zidane sohasem titkolta, hogy nagyon szereti Pogba játékát, és hogy szeretne együtt dolgozni vele, így egyáltalán nem lenne meglepő, hogy ha középpályás a francia szakember mellett kötne ki a jövőben.

Pogba 2016-ban igazolt vissza a Manchester Unitedbe a Juventusból, akkor rekordot jelentő 105 millió euróért. A francia játékos angol bajnokságot és a BL-t szeretett volna nyerni a Vörös Ördögökkel, ezekből azonban még semmi nem jött össze neki, kivéve egy Európa-liga és egy Ligakupa trófeát.