Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hatalmas összeget utasított vissza a Real Madrid Asensióért

Marco Asensiót esze ágában sincs eladnia a Real Madridnak, legalábbis a játékos ügynökének az elmondása szerint, mivel már vissza is utasítottak két visszautasíthatatlan ajánlatot érte.

Forrás: AS

Marco Asensio ügynöke, Horacio Gaggioli szerint a Real Madrid nem akarja eladni az ügyfelét, ezt a szándékát pedig úgy mutatta ki, hogy elutasítottak egy 150 és 180 millió eurós ajánlatot is, amik a spanyol középpályásért érkezett.

“Az elmúlt évben voltak 150 milliós és 180 milliós ajánlataink is, de a Real Madrid meg sem akarta hallgatni őket. A nagy klubok mindig is érdeklődtek Marco iránt, ami normális egy ilyen kaliberű játékosnál, de ő mindig azt mondja, hogy boldog Madridban, és csak az érdekli, hogy itt érjen el sikereket. Még mindig nagyon fiatal és sokat fejlődik, és a klub ezzel teljesen meg van elégedve.”

– nyilatkozta Gaggioli az ESPN-nek.

Asensio 2018/19-es szezonja nem volt éppen kiemelkedő, mivel a bajnokságot és a BL-t nézve 42 mérkőzésen csak 20 alkalommal volt kezdő, ami arra engedett következtetni, hogy a szezon végével távozik a játékos a klubtól. A Juventust és a Liverpoolt is pletykálták vele kapcsolatban, de Asensio maga mondta el, hogy boldog ott ahol van.