Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Interhez tart a City mellőzöttje – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az Inter csapata nyáron szerződtetni készül a Manchester City csapatában egyre kevesebb lehetőséghez jutó brazil hátvédet, aki a kiszivárgott hírek értelmében ugyancsak hajlana a váltásra…

A Sky Sport Italia neves újságírója, Gianluca Di Marzio adta hírül, hogy az Inter csapata szerződtetni készül a Manchester City portugál bekkjét, Danilót a nyári átigazolási időszak során.

A 27 esztendős védő 2017. nyarán ötéves szerződést kötött Pep Guardiola együttesével, azonban amíg a tavalyi kiírás során 38 tétmeccsen számoltak vele, az aktuális idényben mindössze 18 találkozón jutott bevetéshez, és a jelek szerint a továbbiakban sem számolnának többet vele, így a Real Madrid (2015-2017) és az FC Porto (2011-2015) egykori játékosa már új csapatban képzeli el a jövőjét.

A forrás ugyanakkor említést tesz róla, hogy a Manchester City minél jobb feltételek ellenében szeretné értékesíteni játékosát, és amennyiben az Inter állítólagos 15 millió eurós ajánlatánál jobb lehetőséget kapnak, akkor nyáron másik klubnak adhatják még el.