Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Soha többé nem lép pályára a középpályás az Arsenal színeiben

A játékos megsérült, ezért idén már nem léphet pályára a csapatban, és mivel a nyáron együttest vált, több mérkőzésen már nem fog szerepelni az ágyúsoknál.


Angol sajtóhírek tényként közlik, hogy Aaron Ramsey ebben a szezonban már nem léphet pályára, így véget ért karrierje az Arsenalnál. A walesi középpályás a Napoli elleni Európa-Liga negyeddöntőjének visszavágóján combizom sérülést szedett össze, és akkor még úgy nézett ki, hogy a szezon vége előtt visszatérhet a pályára, de a BBC újságírója, David Ornstein tudni véli, hogy Ramsey idén már nem szerepelhet az Arsenalban. A 28 éves játékos pedig nagyon szeretett volna ott lenni az Európa-Liga döntőjében, igaz, ahhoz még le kell győznie jelenlegi csapatának a Valenciát.

A híreket az Arsenal menedzsere, Unai Emery is megerősítette a Valencia elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

Ramsey szerződése az idény végén lejár a londoni gárdánál, és mivel a Juventus már előszerződést kötött vele, ebből adódóan a következő szezont már a Serie A-ban kezdi meg a walesi.

A 28 éves középpályás összesen 371 mérkőzésen lépett pályára az Arsenal színeiben, ezeken 65 találatot 65 és gólpasszt jegyzett.