Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James nem kell sem a Bayernnek, sem a Real Madridnak – sajtóhír

James Rodriguez karrierje igencsak mélyponton van, legalábbis, ha a jövőjét illető kérdésekről van szó. Egybehangzó sajtóhírek szerint a kolumbiai játékost nem akarja megvenni a Bayern München, de a Real Madrid sem akarja megtartani.

Forrás: AS

Német sajtóértesülések szerint a Bayern München nem él opciós jogával és 42 millió euróért nem vásárolja meg végleg a Real Madridtól kölcsönben szereplő James Rodriguezt. Habár a kolumbiai játékos folyamatos játéklehetőséget kap a bajoroknál, úgy tűnik, hogy nem győzte meg őket kellőképpen. James így a nyáron visszatér Madridba, ahol azonban a hírek szerint nem lesz sokáig, mivel Zinedine Zidane nem tervez vele az újjáépítési folyamatban.

A kolumbiai játékosnak így bizonytalan marad a jövője, de a spanyol sajtóinformációk szerint több európai topklub érdeklőik iránta, mint például a Juventus, az Inter és a Manchester United is.

James 2014-ben igazolt a Real Madridba, de nem tudott alapemberré válni a csapatban. 2017-ben két évre kölcsönbe került a Bayern Münchenhez, ahol eddig 67 mérkőzésen 15 gólt és 20 gólpasszt jegyzett.