Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: Storck követheti Dárdait – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck is a legfőbb esélyek közé tartozik a Hertha BSC kispadjára, ahonnan az idény végén Dárdai Pál távozni fog…

A belga Het Laatste Nieuws és a Süd Info információja alapján visszatérhet a Hertha BSC csapatához Bernd Storck, aki a berlinieknél a távozó Dárdai Pál utódja lehet – csakúgy, mint 2015 júliusában, amikor a magyar válogatottnál váltotta őt. A jelenleg a belga Mouscron csapatát trenírozó Storck korábban 1996 és 2002 között a berliniek másodedzője volt.

A Bundesliga középmezőnyében tanyázó kék-fehér berlini alakulat éléről a mostani idény végeztével közös megegyezéssel távozik Dárdai Pál, s utódjával kapcsolatban az elmúlt hetekben rendszerint újabb és újabb nevek merülnek fel, s a belga források szerint a Hertha 2.5 millió eurós éves fizetéssel csábítaná a német szakembert.

A híresztelésekkel kapcsolatban a Berliner Morgenpost máris megkereste Storckot, aki határozottan tagadta a felvezetést: “Az egész történet nem igaz, nem beszéltem senkivel Berlinben.”