Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aldridge: „Luis Suarez úgy viselkedett, mint egy patkány!”

Kedd este játssza a BL-elődöntő visszavágóját a Liverpool és a Barcelona. Az első mérkőzés három góljából az elsőt Luis Suarez szerezte, aki rendesen meg is ünnepelte a találatát, ami a viselkedésével egyetemben nem tetszést váltott ki a korábbi Liverpooli labdarúgó, John Aldridge-nál. 

Forrás: talksport.com

Luis Suarez gólt szerzett korábbi csapata ellen a Camp Nouban, a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Habár már közelebb van a visszavágó, John Aldrige még a korábbi mérkőzésről beszélt, ahol egyáltalán nem tetszett neki az uruguayi játékos viselkedése, és csúnyán oda is szólt neki. A szintén  ex-liverpooli játékosnak nem a gólörömmel volt problémája, hanem azt kifogásolta, hogy lehetett volna tisztelettudóbb korábbi csapatával szemben.

“Luis Suarez úgy viselkedett a meccsen, mint egy patkány. Nem az a baj, hogy örült a góljának, hanem az, ahogy egyes szituációkban viselkedett az ellenfél játékosaival, ami elfogadhatatlan volt számomra. Üvöltözött velük, belemászott az arcukba, direkt provokálta őket. Mocskos módon játszott. Tudjuk, hogy a nagyanyját is megölné csak azért, hogy gólt szerezzen, de azért legalább azokkal szemben lehetett volna nagyobb tisztelettel, akik szerették és mindig is megvédték. Ha rajtam múlna, kitalálnék egy olyan taktikát, ahol arra játszanak rá, hogy hogyan állíttassák ki Suarezt, úgyis olyan könnyen kijön a sodrából.”

– mondta el az Irish Independent-nek.

Aldridge 1987 és 1989 közt játszott a Liverpoolnál, és 83 meccsen 50 találatig jutott a csapatnál.