Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard sokkolta a Chelsea szurkolóit nyilatkozatával

A belga támadó kijelentése meglepően érhette a szurkolókat, igaz az elmúlt hónapok hírei alapján talán fel voltak készülve erre…


Eden Hazard, a Frankfurt elleni Európa-Liga mérkőzést követően érdekes nyilatkozatot tett, amiben azt taglalta, hogy az Arsenal elleni összecsapás lehet számára az utolsó a Chelsea színeiben. A kékek a visszavágón is 1-1-es döntetlen játszottak a német csapattal, így hosszabbítás következett, majd a büntetők, amelyből Sarri csapata négyet értékesített, míg a vendégek csak hármat, ennek következtében a londoni gárda jutott be a fináléba, ahol az Arsenal lesz majd az ellenfél. A belga szerint nehéz lesz a döntő, de ő mindent megfog tenni annak érdekében, hogy jelenlegi csapatával még egy trófeát nyerjen. A világbajnoki bronzérmes játékos iránt a Real Madrid mutat komoly érdeklődést, és sokan már tényként kezelik átigazolását a spanyol csapatba.

Egyelőre nem gondolok a jövőmre, csak szeretnék egy trófeát nyerni a csapattal. Ha az utolsó meccsem a döntő lesz, akkor is minden tőlem telhetőt megteszek majd a győzelemért. Szerintem nagyszerű mérkőzést játszottunk, de az Európa-Liga elődöntője sosem egyszerű. Büntetőkkel nyertünk és ennek nagyon örülünk. Bakuban mindenképp szeretnénk elhódítani a serleget. A büntetőpárbaj során nagy felelősséget vállaltam az utolsó tizenegyessel, és végül mindenkit sikerült boldoggá tenni. Azonban ez még korántsem lezárt ügy, a döntőben az Arsenal lesz az ellenfelünk, és kimagasló játékot kell nyújtanunk, hogy letudjuk győzni őket” – fejtette ki álláspontját a BT Sportnak Hazard.