Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester a kölcsönjáték után végleg megvenné a középpályást

A rókák elégedettek a belga játékossal, így véglegesítenék a transzfert, kifizetnék a 40 millió fontos vételárat. Azonban ezen az összegen még csökkenthetnek…


A Leicester City megvásárolná a Monaco középpályásátYouri Tielemanst. Az angol csapatnál kölcsönben szerepelt tavasszal, és jó teljesítményének köszönhetően a rókák vezetősége, edzői stábja, és a szurkolói is elégedettek vele. A 22 éves játékos ára megközelítőleg 40 millió font körül mozog, amelyet angol sajtóhírek szerint a Leicester kifizetne érte. Az 2016-os bajnokcsapat újra európai kupában szeretne szerepelni, és úgy gondolják, hogy ehhez szükségük van Tielemansra, de további igazolásokra is készülnek. Az angol együttestől is szerepel kölcsönben egy játékos a Monacóban, a portugál Andrien Silva, akire viszont a hercegségiek tartanának igényt, ha sikerül elérniük a bennmaradást a francia első osztályban, így az árán egy csereüzlettel tudnának kozmetikázni a rókák.

A belga válogatott játékos minden sorozatot figyelembe véve 13 találkozón lépett pályára a 2018/19-es idényben a Leicester színeiben, ezeken 3 találatot és 5 gólpasszt jegyzett.